Tabori so odlična priložnost, da preživite počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Kot vedno doslej so tabori lahko subvencionirani, poskrbljeno bo tudi za prevoz. O vsem bomo udeležence podrobneje obvestili po prejemu prijave.

KAJ TOREJ PRIPRAVLJAMO?
Če te zanima vodenje, potem je TABOR ZA VODJE pravi zate, saj je namenjen mladostnikom, ki so radovedni in izkazujejo poseben interes za razvoj govornih spretnosti, vodenja, so vztrajni, samostojni ter želijo krepiti veščine nastopanja in komunikacije, ob tem pa tudi razvijati osebnostno rast. Teme tabora bodo komunikacija, kako pripraviti CV, motivacija, reševanje konfliktov in vodenje v praksi.

Če ti je ljubša ANGLEŠČINA – potem pridi na tabor KREATIVNE ANGLEŠČINE, kjer bosta v ospredju ustvarjalnost in kreativno pisanje v angleškem jeziku. Ob tem pa še spoznavanje mesta ter aktivno preživljanje počitnic.

Ali pa NEMŠČINA – potem moraš z nami v MARBURG. Učenje nemškega jezika ni nujno sedenje v učilnici in poslušanje predavanj, lahko je pravo potovanje, raziskovanje, zabava in druženje s prijatelji. Obiski zanimivih krajev, adrenalinske in športne dogodivščine, družabne igre in večerne zabave … pri tem pa učenje nemškega jezika steče kar nehote in povsod. Obiskali in raziskovali bomo tudi AMSTERDAM.

Za vse informacije (za vaše učitelje, učence, dijake, starše) smo vam na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229-69-15 (Urša Žiger) ali po e-mailu: ursa@zpm-mb.si. Prijavnice in ostale informacije najdete na naši spletni strani.  Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest.