Spoštovani starši,

obveščamo vas, da je MIZŠ danes izdalo sklep, da se v ponedeljek, 1. 2. 2021, za otroke 1. triade izvaja pouk na daljavo, od torka, 2. 2. 2021, pa ponovno pouk v prostorih šole.

V ponedeljek, 1. 2. 2021, bomo izvajali nujno varstvo za učence in učenke 1. triade, katerih sta oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji.

Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca, ki ga starši – skupaj s prijavo otroka na nujno varstvo – pošljete ravnateljici preko elektronske pošte najkasneje do petka, 29. 1. 2021, do 10.00 na e-naslov: ravnateljica.rakek@guest.arnes.si. V prijavo napišite, kdaj bo vaš otrok prišel v varstvo, do kdaj ga bo potreboval ter poskrbite za prijavo/odjavo svojih otrok na prehrano (preko spletne aplikacije na šolski spletni strani).

Za učence in  učenke 4.–9. razreda poteka pouk še naprej na daljavo.

Lep pozdrav

Vodstvo šole